Villapark Várgesztes, Várgesztes

Szilveszteri wellness akcióWellness ajánlatok szilveszterreAkciós szilveszteri wellnessKedvezményes szállás szilveszterreSzilveszteri akcióAkciós wellness szilveszterreAkciós szilveszteri wellnessSzilveszteri akciós ajánlatSzilveszteri wellness utazásSzállás szilveszterreSzilveszteri akciós ajánlatKedvezményes wellness szilveszterreSzilveszteri akciós ajánlatokSzilveszteri wellness utazásSzilveszteri wellness utazásAkciós ajánlat szilveszterreWellness ajánlat szilveszterreWellness akciók szilveszterreAjánlatok szilveszterreSzilveszteri wellnessCsomagajánlatok szilveszterreAkciós szilveszteri wellnessCsomagajánlatok szilveszterreSzilveszteri wellness csomagAkciós csomagajánlat szilveszterreSzilveszteri akciós csomagAkciós szállás szilveszterreSzilveszteri akciós ajánlatokSzilveszteri wellness utazásAkciós wellness szilveszterAkciós wellness Valentin-napWellness szállodák Valentin-napraValentin-napi akciós ajánlatWellness akciók Valentin-napraAkciós wellness Valentin-napkorValentin-napi akciós csomagokValentin-napi wellness akcióValentin-napi akciós csomagokSzállodák Valentin-napra

Minivakáció (min. 3 éj) - Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Egy régi csomagajánlatot talált meg, ami már nem érvényes. A szálláshely aktuális csomagjainak megtekintéséhez kattintson ide!
  • Villapark Várgesztes bemutatása
    A családbarát, wellness üdülőfalu Várgesztesen található, ahol távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben kínál egy olyan egyedi pihenésformát, mely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét. Az ideérkező vendégek a Villapark Várgesztes 125 különálló házai közül választhatnak, melyet körülölelnek a Vértes fenséges vonulatai.

    Az amerikai konyhás, egyedi fűtésű villákban 4 darab kétszemélyes hálószoba, 2 fürdőszoba, nappali, televízió, terasz, erkély, valamint mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, gáz főzőlappal, kávéfőzővel és étkészlettel felszerelt konyha, garázs és kocsibeálló található. A komfort apartmanházak mellett, további extrákkal felszerelt villa típusok is elérhetőek: az Aqua Plus Villa, valamint a kisgyerekekkel érkező vendégeket váró bababarát változataik egyike. A villák 8 fő elhelyezésére alkalmasak, melyek igény esetén 12 főre pótágyazhatóak.

    A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek biztosítják a feltétlen kikapcsolódást. Saját medencével, szaunával, jacuzzival rendelkező Aqua Plus villák privát szférát is biztosítanak.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:
    A Villapark Várgesztes étterme 300 fő befogadására alkalmas (kérésre szeparált elhelyezésre is lehetőség van). Az étterem mind szállóvendégeket, illetve az utcáról betévedő vendégeket várják, akik kulináris élvezetekre vágynak. Az étterem konyhája a nemzetközi és mediterrán jellege mellett, hangsúlyos házias és magyaros ízekkel is rendelkezik. Gondolva a legkisebb vendégekre, gyerekmenü is elérhető: az ismerős, kedvelt fogásokkal a gyermekek is otthon érezhetik magukat. Külön figyelemmel kísérik azokat is, akik bármilyen ételre érzékenyek, vagy a vegetáriánus étrendet részesítik előnyben.Jó időben az étterem terasza is a vendégek rendelkezésére áll.
    Egyéb információ:

    Gyermekkedvezmény:

    A gyermekek szállása és ellátása ingyenes egészen 18 éves korig (házanként 4 fős gyermeklétszámig).

    Idegenforgalmi adó: 490 Ft/személy/éjszaka
    Legkorábbi érkezés időpontja: 15:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00

    Elérhetőség

    Villapark Várgesztes a térképen
    2824 Várgesztes, Villapark 201/25.
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Magánszálláshely / Apartman
    NTAK azonosító: UD19014948

Az alábbi csomagokat ajánljuk

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Aqua Plus Villa
Villapark Várgesztes VárgesztesVillapark Várgesztes VárgesztesVillapark Várgesztes VárgesztesVillapark Várgesztes VárgesztesVillapark Várgesztes Várgesztes
+4 kép
JELLEMZŐK
185 m2
ÁGYTÍPUSOK
5 egyszemélyes
vagy
3 egyszemélyes
KÉNYELEM
légkondicionált
Bezár
Komfort Plus apartmanház
Villapark Várgesztes VárgesztesVillapark Várgesztes VárgesztesVillapark Várgesztes VárgesztesVillapark Várgesztes VárgesztesVillapark Várgesztes VárgesztesVillapark Várgesztes Várgesztes
+5 kép
JELLEMZŐK
122 m2
ÁGYTÍPUSOK
4 kétszemélyes
KÉNYELEM
légkondicionált