Hunguest Hotel Freya, Zalakaros

Kedvezményes ajánlat szilveszterreCsomagajánlat szilveszterreAkciós szállás szilveszterreSzilveszteri ajánlatSzilveszteri wellness utazásSzilveszteri akciós csomagokWellness ajánlatok szilveszterreAkciós csomagajánlat szilveszterreSzilveszteri akciós csomagokWellness akció szilveszterreSzilveszteri akciókWellness ajánlat szilveszterreKedvezményes ajánlatok szilveszterreSzilveszteri ajánlatokSzilveszteri wellness utazásAkciós csomagajánlat szilveszterreSzállás szilveszterreAkciós wellness szilveszterCsomagajánlat szilveszterreWellness szállodák szilveszterreAkciós csomagajánlatok szilveszterreWellness ajánlatok szilveszterreWellness csomagok szilveszterreAkciós szilveszteri wellnessAkciós wellness szilveszterAkciós csomagajánlatok szilveszterreSzilveszteri csomagajánlatokAkciós wellness szilveszterkorSzilveszteri csomagajánlatokWellness akciók szilveszterreWellness csomagok szilveszterreSzilveszteri csomagajánlatSzilveszteri wellness akcióAkciós wellness szilveszterkorSzilveszteri ajánlatKedvezményes wellness szilveszterreSzilveszterSzilveszteri csomagajánlatokKedvezményes wellness szilveszterreCsomagajánlatok szilveszterreWellness hotelek szilveszterreSzállás szilveszterreSzállodák szilveszterreSzállás szilveszterreSzilveszteri wellnessWellness akció szilveszterreWellness utazás szilveszterkorWellness csomagok szilveszterreAjánlat Valentin-napraWellness Valentin-napraValentin-napAkciós wellness Valentin-napkorValentin-napi ajánlatAkciós wellness Valentin-napValentin-napi wellness akcióAkciós szállás Valentin-napra

Karácsony (min. 3 éj)

  • Szabad időpontok
    2024. december
    H K SZ CS P SZ V
    1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31
    van szabad hely
    a csomag nem érvényes
    ez az éjszaka teltházas


  • Hunguest Hotel Freya bemutatása
    Zalakaros központjában egész évben várja a gyógyulni, pihenni vágyó vendégeket a Hotel Freya. A Zalakarosi Fürdőhöz tartozó, a szállodából egy átjárón keresztül közvetlenül megközelíthető gyógycentrum és élményfürdő kiváló kikapcsolódást kínál az egész családnak.
    A szálloda a termálvizéről híres Zalakaros központjában, a fürdő szomszédságában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el. A szálloda 150 kétágyas szobája és 12 apartmanja fürdőszobával, külön WC-vel, gardróbbal, erkéllyel, telefonnal, televízióval és minibárral rendelkezik. Más szolgáltatások: kávézó, drinkbár, parkoló, széf, taxirendelés, ajándékbolt, újságárusítás, masszázs, program- és rendezvényszervezés, 150 fős konferenciaterem. A közelben a vendégeket érdekes lehetőségek várják: lovaglás, vadászat, horgászás, tenisz, hőlégballonozás. A Zalakarosi Fürdőhöz tartozó, a szállodából egy átjárón keresztül közvetlenül megközelíthető gyógycentrum és élményfürdő területén a fürdőzés kedvelői a gyógyvizes ülőfürdőben és a termálvizes jakuzziban élvezhetik a gyógyvíz áldásos hatását. A fedett csarnok egy élmény-, egy gyermek- és egy többcélú medencével várja vendégeket. A szabálytalan alakú, 360 négyzetméteres, feszített víztükrű termálvizes élménymedencében 10 különböző élményelem (pl. vízsugaras masszázsok, pezsgőfürdő, vízi gomba és a vadvízáram) szolgálja a kikapcsolódást, szórakozást. A többfunkciós, 400 négyzetméteres sportmedencében úszásra, vízitornára vagy vízifitneszre is van lehetőség. A kicsik számára a vízzel való ismerkedést és a gondtalan pancsolást egy fedett gyermek-élménymedence teszi lehetővé, melyben billenő-vödör, mini csúszda, mini zuhatag és vízi gomba várja őket. A 400 négyzetméter vízfelületű szabadtéri medencék a belső térből közvetlenül megközelíthetők. A kinti fürdőzést különböző masszázsok, vízköpők, buzgárok, skót zuhany és pezsgőfürdő teszi izgalmassá. A szauna kedvelőit finn-, aroma- és fényterápiás szaunák kényezteti. A benti és kinti pihenőterek, napozóteraszok kellemes pihenést biztosítanak.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:
    A szálloda 300 fős étteremmel rendelkezik, melynek kínálatában megtalálható magyaros, diabetikus és vegetáriánus ételkínálat is.
    Egyéb információ:
    Gyermekkedvezmények: 5,99 éves korig ingyenes a gyermek szállása és étkezése (italfogyasztás nélkül) szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén.6-13,99 éves korig az árból 40% kedvezményt biztosítunk. 3-6 éves korig a fürdőbelépő a Gránit Gyógy-és Élményfürdőbe: 950 Ft / fő / nap.
    Idegenforgalmi adó: 600 Ft/személy/éjszaka
    Legkorábbi érkezés időpontja: 14:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00

    Elérhetőség

    Hunguest Hotel Freya a térképen
    8749 Zalakaros, Termál út 7.
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Három csillagos szálloda
    NTAK azonosító: SZ24087057

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Superior kétágyas szoba
Hunguest Hotel Freya ZalakarosHunguest Hotel Freya ZalakarosHunguest Hotel Freya Zalakaros
+2 kép
JELLEMZŐK
20 m2
Kilátás: parkra vagy fürdőre
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
Bezár
Superior kétágyas szoba pótággyal
Hunguest Hotel Freya ZalakarosHunguest Hotel Freya ZalakarosHunguest Hotel Freya Zalakaros
+2 kép
JELLEMZŐK
20 m2
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
Bezár
Superior kétágyas szoba emeletes ággyal
Hunguest Hotel Freya ZalakarosHunguest Hotel Freya ZalakarosHunguest Hotel Freya Zalakaros
+2 kép
JELLEMZŐK
20 m2
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes