Sándor Hotel, Pécs

Akciós csomagajánlat szilveszterreAkciós csomagajánlat szilveszterreSzállodák szilveszterreAkciós wellness szilveszterkorWellness hotelek szilveszterreSzilveszteri akcióWellness akció szilveszterreKedvezményes szállás szilveszterreAkciós wellness szilveszterkorWellness szállodák szilveszterreSzilveszteri wellness csomagSzilveszteri csomagajánlatWellness szállodák szilveszterreSzilveszteri akciós csomagokWellness ajánlat szilveszterreKedvezményes ajánlatok szilveszterreWellness hotelek szilveszterreAkciós csomagajánlatok szilveszterreSzilveszteri akciós ajánlatAkciós szállás Valentin-napraWellness hotelek Valentin-napraValentin-napi akciós ajánlat

Barangolás Pécsen (min. 2 éj) - Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Egy régi csomagajánlatot talált meg, ami már nem érvényes. A szálláshely aktuális csomagjainak megtekintéséhez kattintson ide!
  • Sándor Hotel bemutatása
    A Sándor Hotel Pécs történelmi belvárosa fölött, a Kálvária domb déli oldalán várja vendégeit, szép természeti környezettel, egyedülálló kilátással, 38 szobával, valamint rendezvények lebonyolítására is alkalmas étteremmel és konferenciateremmel. A szálloda természetvédelmi területen fekszik, környékén több múzeum és műemlék található.
    A természetvédelmi területen fekvő szálloda vendégei gyönyörű kilátásban gyönyörködhetnek mind a város, mind a környező hegyek irányában. A belváros és a főtér mindössze öt perces sétával megközelíthető, a környéken pedig több múzeum és műemlék is található. A szálloda 37 kétágyas és egy egyágyas szobát kínál, ezek felszereltségéhez hozzátartozik a kádas vagy zuhanyzós fürdőszoba, a televízió, a telefon és az Internet hozzáférés. Nemdohányzó szobák, illetve akadálymentesített szobák is rendelkezésre állnak. Családi és céges rendezvények széles skálája tartható a szálloda éttermében és kerthelyiségében, valamint a 40 fős konferenciaterem kiváló lehetőségeket nyújt csapatépítő programok lebonyolításához.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:
    A 65 fő fogadására alkalmas étterem a magyaros és a nemzetközi konyha ízeivel várja vendégeit. Rendezvényeken az étkezések svédasztalos vagy menü rendszerben is kérhetők.
    Idegenforgalmi adó: 400 Ft/személy/éjszaka
    Legkorábbi érkezés időpontja: 14:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 11:00

    Elérhetőség

    Sándor Hotel a térképen
    7625 Pécs, Kálvária u. 58.
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Négy csillagos szálloda
    NTAK azonosító: SZ19001242

Az alábbi csomagokat ajánljuk

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Standard kétágyas szoba
Sándor Hotel PécsSándor Hotel PécsSándor Hotel Pécs
+2 kép
JELLEMZŐK
20 m2
Kilátás: utcai vagy udvari
ÁGYTÍPUSOK
2 egyszemélyes
vagy
1 kétszemélyes
Bezár
Superior kétágyas szoba
Sándor Hotel PécsSándor Hotel PécsSándor Hotel PécsSándor Hotel PécsSándor Hotel PécsSándor Hotel PécsSándor Hotel Pécs
+6 kép
JELLEMZŐK
22 m2
Kilátás: utcai vagy udvari
ÁGYTÍPUSOK
2 kétszemélyes