Hotel Makár Sport & Wellness, Pécs

Szilveszteri ajánlatok

Relax napok (min. 2 éj) - Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Egy régi csomagajánlatot talált meg, ami már nem érvényes. A szálláshely aktuális csomagjainak megtekintéséhez kattintson ide!
  • Hotel Makár Sport & Wellness bemutatása
    A Hotel Makár Sport & Wellness négycsillagos szálloda és szabadidőcentrum Pécs egyetemi városrészében, zöldövezetben, a történelmi belvárostól és a PTE klinikáktól néhány percnyi távolságra helyezkedik el.

    A kényelmes, modern Superior szobák között összenyitható családi (akár 5-6főre is) szobák is vannak, panorámás kilátással a városra vagy csendes belső parkra néző teraszokkal. A Standard szobák között pótágyazható (akár 3-4 főre) szobák is vannak, a főépületen kívül, nyitott folyosóról-udvarból nyílnak, az ablakok kertre vagy belső parkolóra néznek.Az építészetileg igényesen megformált, több ütemben épült, 7000 négyzetméteres, posztmodern együttest rendezett park, teniszpályák, játszótér, zárt parkoló övezi. A szállodai szabadidős szolgáltatásai között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Az épület elhelyezkedéséből adódóan pár percnyi séta után a vendégek már élvezhetik a természetet, és kirándulóhelyszínek tömkelegéből választhatnak. 2013 júliusában a hotel Gigi referencia kozmetikával bővült, ahol a vendégek professzionális kozmetikai és testkezelésekkel újulhatnak meg.

    A szálloda alapítása óta folyamatosan bővül, ideális helyszín esküvő, nászút, családi és üzleti találkozó, sportrendezvény, konferencia, szabadidős rendezvények lebonyolítására.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    • Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes)
    • Vezetékes Internet a szobában (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:
    Az Óbester Étterem egész évben nyitva tart, kedvelt rendezvény- és esküvőhelyszín. Az étlapon jellemzően tájjellegű magyar, illetve a nemzetközi konyha kedvelt könnyű, változatos ételei szerepelnek. A posztmodern stílusú fakupolás, klimatizált, bárpulttal rendelkező emeleti egység egyidejűleg mintegy 160 fő hideg-, illetve melegkonyhás összejövetelét, táncos mulatságát tudja befogadni, melynek hangulatát beépített fénytechnika emeli. Állófogadások alkalmával a befogadóképesség eléri a 200 főt.

    Az eredeti formában felújított, 1916-ban épült egykori püspöki kétszintes nyers-tégla boltozatú borpince, a Taverna, elsősorban télen üzemel. A 6-8 fős bokszok befogadóképessége 70 fő, felső szintjén darts, alsó szintjén két automata bowling pálya üzemel. Különösen alkalmas borkóstolók, kisebb baráti, illetve céges rendezvények befogadására.

    Az emeleti étteremhez közvetlen kapcsolódik a virággal, növényzettel befuttatott terasz. Nyáron, illetve szép időben alkalmas grillestek megtartására, a sportprogramok utáni vidám sörözések lebonyolítására.

    Idegenforgalmi adó: 400 Ft/személy/éjszaka
    Legkorábbi érkezés időpontja: 14:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00

    Elérhetőség

    Hotel Makár Sport & Wellness a térképen
    7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Négy csillagos szálloda
    NTAK azonosító: SZ19000888

Az alábbi csomagokat ajánljuk

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Superior szoba
Hotel Makár Sport & Wellness PécsHotel Makár Sport & Wellness PécsHotel Makár Sport & Wellness Pécs
+2 kép
JELLEMZŐK
32 m2
Kilátás: Udvarra vagy Városra
ÁGYTÍPUSOK
2 egyszemélyes