Hotel Bellevue, Esztergom

Szilveszteri wellness akcióKedvezményes wellness szilveszterreSzilveszteri akciós csomagSzilveszteri akciós ajánlatKedvezményes wellness szilveszterreWellness szilveszterkorSzilveszteri wellnessSzilveszteri ajánlatAkciós wellness szilveszterkorAkciós szilveszteri wellnessAkciós szállás szilveszterreWellness szállodák szilveszterreSzilveszteri akciókWellness hotelek szilveszterreSzilveszteri ajánlatokAkciós csomagajánlatok szilveszterreAkciós wellness szilveszterreAkciós szilveszteri wellnessKedvezményes ajánlatok szilveszterreWellness akciók szilveszterreSzilveszteri ajánlatWellness szilveszterreSzilveszterAkciós wellness szilveszterreValentin-napi wellness

Családi vakáció (min. 4 éj)

Egy régi csomagajánlatot talált meg, ami már nem érvényes. A szálláshely aktuális csomagjainak megtekintéséhez kattintson ide!
  • Hotel Bellevue bemutatása
    A Bellevue Hotel Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre várja vendégeit csodálatos kilátással, színvonalas wellness- és konferencia-szolgáltatásokkal, valamint jól felszerelt és minden igényt kielégítő szobákkal.
    A háromcsillagos wellness- és konferenciaszálloda a Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, és 80 igényesen berendezett szobával várja a pihenni vágyókat, Classic, Standard és Superior kategóriában. Az erkélyes és az erkély nélküli szobák az erdőre, a Dunára vagy a díszkertre néznek, felszereltségükhöz hozzátartozik a légkondicionálás, a king-size méretű ágyak, az LCD televízió, a telefon, a minibár, valamint a zuhanyzós vagy fürdőkádas fürdőszoba. A szobák nemdohányzók; a földszinten az étterem közelében mozgássérültek részére öt akadálymentesített szoba áll rendelkezésre. A wellness központban élménymedence, gyerekmedence, melegvizes felnőttmedence, jacuzzi, finn- és bioszauna, illatkamra, gőzkabin, fitnessz-terem és napozóterasz, valamint kozmetika, pedikűr és manikűr szolgáltatások állnak rendelkezésre. A szálloda klimatizált konferenciaterme 200 fő befogadására alkalmas, kellemes környezetet biztosít konferenciák, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, tréningek, esküvők, illetve egyéb családi rendezvények helyszíneként.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:

    A légkondicionált, 160 fő befogadására alkalmas Tiffany Étterem étlapján megtalálhatóak a magyar konyha hagyományőrző fogásai és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei, valamint fitness és wellness ételek széles választéka. Az étterem büféreggelivel, a'la carte ebéddel, valamint bővített büféasztalos vacsorával várja vendégeit.

    Az első emeleten elhelyezkedő Harmony Kávézó gyönyörű kandallóval, széles kávékínálattal, valamint egyéb alkoholos, és alkoholmentes italokkal várja vendégeit.

    A Chivas Drink Bár a szálloda halljában frissen csapolt söröket, különleges koktélokat és egyéb italokat kínál; a szállóvendégek itt fogyaszthatják el a szálloda által nyújtott ingyenes üdvözlőitalt is.

    A Sellő Wellness Bár kínálatát a wellness részlegben könnyű és ízletes szendvicsek, saláták, különleges nemzetközi és hazai édességek, valamint széles italválaszték jellemzi, és frissen facsart gyümölcsléválaszték teszi teljessé a fürdőzés és pihenés élményét.

    Egyéb információ:
    Gyermekkedvezmény: Szülőkkel egy szobában, pótágyon történő elhelyezés esetén: - 3 éves kor alatt babaágyban térítésmentesen, - 3-12 éves kor között pótágyon 50% engedménnyel biztosítjuk a szállást és az étkezést. Amennyiben Vendégeik nem kérnek pótágy bekészítést a 3-12 éves kor közötti gyermek részére, a pótágy díja (amely az étkezés és wellness használat díját egyaránt tartalmazza) ebben az esetben is fizetendő! - Gyermekek részére (3-12 éves kor között) alapágyon, szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén 25% kedvezményt biztosítanak a felnőtt árból. - Gyermekek külön szobában történő elhelyezése esetén 10% kedvezményt biztosítanak a felnőtt árból.
    Idegenforgalmi adó: 500 Ft/személy/éjszaka
    Legkorábbi érkezés időpontja: 15:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 10:30

    Elérhetőség

    Hotel Bellevue a térképen
    2500 Esztergom, Őrtorony u. 49.
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Három csillagos szálloda
    NTAK azonosító: SZ24086235

Az alábbi csomagokat ajánljuk

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Standard kétágyas szoba
Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom
+2 kép
JELLEMZŐK
22 m2
Kilátás: díszkertre, erdőre vagy Dunára
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
vagy
2 egyszemélyes
Bezár
Classic kétágyas szoba
Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom
+1 kép
JELLEMZŐK
15 m2
Kilátás: tetőtéri
ÁGYTÍPUSOK
2 egyszemélyes
Bezár
Háromágyas szoba
Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom
+2 kép
JELLEMZŐK
36 m2
Kilátás: díszkert vagy tetőtéri
ÁGYTÍPUSOK
1 egyszemélyes és 1 kétszemélyes
Bezár
Superior kétágyas szoba
Hotel Bellevue Esztergom
JELLEMZŐK
36 m2
Kilátás: díszkertre
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
Bezár
Egyágyas szoba
Hotel Bellevue Esztergom
JELLEMZŐK
15 m2
Kilátás: tetőtéri
ÁGYTÍPUSOK
1 egyszemélyes