Wellness Hotel-M, Hajdúszoboszló

Valentin-napi akciós ajánlatok

Szilveszter (min. 1 éj) - Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Egy régi csomagajánlatot talált meg, ami már nem érvényes. A szálláshely aktuális csomagjainak megtekintéséhez kattintson ide!
  • Wellness Hotel-M bemutatása
    Hajdúszoboszlón, a gyógyfürdőjéről híres magyar üdülőhelyen 2008 áprilisában nyitotta meg kapuit a Wellness Hotel-M, mely egy csendes helyen, tágas kerttel körülvéve várja a vendégeket. A Termálfürdő és az Aquapark kevesebb, mint 500 méterre van a hoteltől.

    A vendégek komfortérzetét a 36 tágas - összesen 80 férőhellyel különböző szobák biztosítják. A szobák kialakításánál fontos momentum volt az otthoni kényelem megteremtése, ennek megfelelően megtalálható közöttük a többségben pótágyazható, részben erkélyes franciaágyas, kétágyas, családi szobák valamint konyhás apartmanok. A mozgáskorlátozott vendégek részére lifthez közeli, speciálisan kialakított szobák állnak rendelkezésre. A szobák mindegyike egyedileg légkondicionált és anti-allergén padlószőnyeges, előtérrel - részben gardróbos - és külön fürdőszobával rendelkezik. Kényelmét növeli a tágas terek, harmonizáló színek, kellemes és barátságos anyagok együttes és könnyed eleganciája. A szobák felszereltségét direkt hívásos telefon, széf, mini-bár, műholdas televízió, szélessávú internetezési lehetőség egészítik ki. A felfrissült ébredést bio- ágymatracok és ágyneműk garantálják. A szállodai tartózkodás idejére fürdőköpeny igényelhető.

    A wellness központban az élményelemekkel gazdagított fedett medence, pezsgőfürdő, hidromasszázs, szauna-sziget (infra és finn szaunák) nyújtanak igazi kikapcsolódást minden korosztály számára. A hét minden napján várják a testben és lélekben felfrissülni vágyó vendégeket a közel száz négyzetméteren kialakított távol-keleti-, dél-amerikai és egyiptomi hangulatot idéző masszázscentrum termeiben. A valódi regenerálódást a természetes gyógymódokon alapuló masszázsok és kezelések széles választéka garantálja, melyek jól kiegészítik a hajdúszoboszlói gyógyvíz jótékony hatásait. A tetőtől talpig szépülni vágyók igényeit különféle speciális kezelések, egzotikus pakolások, gyógynövényes és aromaolajokkal dúsított fürdők egészítik ki. A barnulni vágyó vendégeket szoláriumokkal várják.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    • Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:
    A szálloda 80 fős á la carte éttermében mind a nemzetközi és tradicionális magyar konyha kedvelői, mind a vegetáriánus és speciális étrendet követők egyaránt megtalálják igényüket, válogatott borok társaságában. A gyermekek változatos GyerekM menük közül válogathatnak. A közel 60 fős, tavasztól őszig nyitva tartó teraszon a látványkonyha naponta változó ételkínálatával bővül, melynek kapuja mindenki előtt nyitva áll. A CaféM bárjában és teraszán várják a sokszínűséget hangsúlyozó kávé, tea különlegességek.
    Idegenforgalmi adó: 600 Ft/személy/éjszaka
    Legkorábbi érkezés időpontja: 14:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 11:00

    Elérhetőség

    Wellness Hotel-M a térképen
    4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron 34.
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Szálloda minősítés alatt
    NTAK azonosító: SZ20017016

Az alábbi csomagokat ajánljuk

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Standard szoba
Wellness Hotel-M Hajdúszoboszló
JELLEMZŐK
15 m2
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
Bezár
Komfort kétágyas szoba erkéllyel (pótágyazható)
Wellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M Hajdúszoboszló
+6 kép
JELLEMZŐK
15 m2
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
Bezár
Komfort kétágyas szoba (pótágyazható)
Wellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M Hajdúszoboszló
+2 kép
JELLEMZŐK
18 m2
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
vagy
2 egyszemélyes
Bezár
Komfort családi szoba két hálótérrel (pótágyazható)
Wellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M Hajdúszoboszló
+2 kép
JELLEMZŐK
40 m2
ÁGYTÍPUSOK
2 egyszemélyes és 1 kétszemélyes
Bezár
Komfort háromágyas szoba (pótágyazható)
Wellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M HajdúszoboszlóWellness Hotel-M Hajdúszoboszló
+2 kép
JELLEMZŐK
25 m2
ÁGYTÍPUSOK
1 egyszemélyes és 1 kétszemélyes