Vital Hotel Nautis, Gárdony

Wellness utazás szilveszterkorWellness szállodák szilveszterreCsomagajánlatok szilveszterreAjánlatok szilveszterreCsomagajánlatok szilveszterreSzilveszteri csomagajánlatKedvezményes szállás szilveszterreAkciós csomagajánlat szilveszterreAkciós ajánlat szilveszterreAkciós szilveszteri wellnessAkciós wellness szilveszterkorSzilveszteri akciókSzilveszteri akciós ajánlatokSzilveszteri wellness utazásSzilveszteri ajánlatWellness szilveszterreKedvezményes ajánlatok szilveszterreSzilveszteri akciós ajánlatokAkciós szilveszteri wellnessAjánlatok szilveszterreAjánlat szilveszterreAkciós csomagajánlat szilveszterreWellness akciók szilveszterreWellness szilveszterreAkciós szállás szilveszterreSzilveszteri akcióSzilveszteri wellness akcióSzilveszteri akciós ajánlatokSzilveszteri akciókWellness akció szilveszterreSzilveszteri ajánlatSzilveszteri ajánlatWellness akció szilveszterreCsomagajánlatok szilveszterre

Hello vakáció (1 éjtől)

  • Szabad időpontok
    2024. június
    H K SZ CS P SZ V
    1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    van szabad hely
    a csomag nem érvényes
    ez az éjszaka teltházas


  • Vital Hotel Nautis bemutatása
    A Vital Hotel Nautis, a Velencei-tó legújabb wellness- és konferenciaszállodája 2010 tavaszától várja vendégeit 81 nemdohányzó szobával és 4 luxus lakosztállyal, természetes összhanggal, páratlan konferencia-rendezési lehetőségekkel, gyerekbarát környezettel, étteremmel, wellness-centrummal és Vitalitáriummal, valamint számos sportolási lehetőséggel.

    A Vital Hotel Nautis, a Velencei-tó legújabb wellness- és konferenciaszállodája várja vendégeit 81 nemdohányzó szobával és 4 luxus lakosztállyal, természetes összhanggal, páratlan konferencia-rendezési lehetőségekkel, gyerekbarát környezettel, étteremmel, wellness-centrummal és Vitalitáriummal, valamint számos sportolási lehetőséggel.

    A hajó formájú épület szobái részben tópartra, részben utcára néznek, nemdohányzóak és a következőkkel felszereltek: erkély, műholdas LCD TV, telefon, WiFi Internet-csatlakozás, egyedileg szabályozható légkondicionáló, laptop méretű szobai széf, minibár (fogyasztás külön térítés ellenében), zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, fürdőköpeny. Egyes szobák pótágyazhatók: kihúzható, kényelmes, teljes értékű ággyá alakítható kanapéval, vagy a legkisebb vendégek számára rácsos ággyal.

    A gyerekbarát környezethez játékkuckó, gyerekmedence, játszótér és csúszdás világítótorony tartozik, a hétköznapok kényelme érdekében pedig gyerekágy, babakád és gyerekméretű fürdőköpeny is biztosított.

    A rendezvénytermek kis létszámú tréningek és akár 400 fős összejövetelek befogadására is alkalmasak, igény szerint szekcionálhatók, a legmodernebb konferenciatechnikával és WiFi Internettel felszereltek, légkondicionáltak, és többségük természetes megvilágítású. A termek változatos nagysága, variálhatósága és modern technikai felszereltsége lehetővé teszi a rendezvények széles palettájának lebonyolítását; a termek alkalmasak üzleti események, szemináriumok, konferenciák, csapatépítő tréningek, kiállítások, bálok, gálavacsorák vagy családi összejövetelek helyszínéül.

    A kétszintes wellness-centrumban rendelkezésre áll élménymedence, gyerekmedence és jacuzzi, míg a Vitalitáriumban finn szauna, infra szauna, szanárium, gőzkabin, sókabin, élmény- és masszázszuhanyok, jégkút, tepidárium, kandallós pihenő, valamint fitness-terem várja a pihenni és felfrissülni vágyó vendégeket.

    A "beauty" részlegen masszázsok, kozmetika és napfürdő áll rendelkezésre, míg a Sweet Harmony szoba saját szaunát, jacuzzit, masszázszuhanyt, vízágyat, minibárt, televíziót és DVD lejátszót bocsát azok rendelkezésére, akik elszigeteltségre vágynak.

    Sportolási lehetőségeket kínál a szálloda squash- és fitness-terme valamint bowlingpályája és szabadtéri teniszpályája. Kerékpár bérelhető, a szálloda közelében pedig rendelkezésre áll vitorlás, vizibicikli, kajak- illetve kenu-bérlés. A tó és környéke horgászati és túrázási lehetőségek széles választékát kínálja.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:

    A Selander Étterem 150 fő fogadására alkalmas és csodás kilátást nyújt a Velencei-tóra és a kikötőre. Kínálatában a magyaros ételeken kívül a nemzetközi konyha remekei is fellelhetők, amikhez világhírű pálinkákat kínálnak az Agárdi Pálinkafőzdéből.

    Egyéb információ:
    A szobaár tartalma: büféasztalos reggeli, wellness-centrum és Vitalitárium használat, a parkoló, a fürdőköpeny, valamint a korlátlan vezeték nélküli Internet használata, általános forgalmi adó. Kedvezmény gyermekeknek: 4 éves kor alatt a szülőkkel egy szobában, pótágyon történő elhelyezés esetén a szobaár tartalmazza a szállást és a főétkezést, 4-12 éves kor között 30% kedvezmény biztosított a szállás és a főétkezések árából. Büféasztalos félpanzió (vacsora) 6300 Ft/fő/alkalom áron rendelhető.
    Idegenforgalmi adó: 430 Ft/fő/éjszaka
    Legkorábbi érkezés időpontja: 14:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00

    Elérhetőség

    Vital Hotel Nautis a térképen
    2483 Gárdony, Holdfény sétány 9.
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Négy csillagos superior szálloda
    NTAK azonosító: SZ19000811

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Standard szoba
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis Gárdony
+2 kép
JELLEMZŐK
25 m2
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
Bezár
Tóra néző standard szoba
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis Gárdony
+2 kép
JELLEMZŐK
25 m2
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
vagy
2 egyszemélyes
Bezár
Pótágyazható standard kétágyas szoba
Vital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis GárdonyVital Hotel Nautis Gárdony
+2 kép
JELLEMZŐK
25 m2
Kilátás: park
ÁGYTÍPUSOK
1 egyszemélyes és 1 kétszemélyes
vagy
2 kétszemélyes