Thermal Panzió Igal, Igal

Szilveszteri akciós csomagSzállodák szilveszterreWellness szilveszterkorAjánlatok szilveszterreAkciós wellness szilveszterWellness szilveszterkorSzilveszteri wellness utazásAkciós wellness szilveszterWellness akciók szilveszterreSzilveszteri akciós csomagAjánlatok szilveszterreWellness szilveszterkorAkciós szállás szilveszterreWellness szilveszterreCsomagajánlat szilveszterreCsomagajánlat szilveszterreSzilveszteri ajánlatWellness szállodák szilveszterreWellness csomagok szilveszterreWellness csomagok szilveszterreSzilveszteri wellness csomagWellness szállodák szilveszterreWellness ajánlatok szilveszterreCsomagajánlat szilveszterreWellness akció szilveszterreAkciós szilveszteri wellnessAjánlat szilveszterreWellness utazás szilveszterkorSzilveszterSzilveszteri wellnessAkciós csomagajánlatok szilveszterreAkciós wellness szilveszterre

Nyári vakáció (min. 2 éj) - Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Egy régi csomagajánlatot talált meg, ami már nem érvényes. A szálláshely aktuális csomagjainak megtekintéséhez kattintson ide!
  • Thermal Panzió Igal bemutatása
    A családias hangulatú Thermal Panzió Igal, Igal központjában, az Európa hírű Igali-Gyógyfürdő közelében található és húsz jól felszerelt, kényelmes szobával várja kedves vendégeit.
    A hagyományos kétágyas szobák mellett egyágyas, illetve családi szobákkal is rendelkezik, gondolva a gyermekkel vagy nagyszülőkkel érkezőkre. A szobák színes LCD televízióval és zuhanyzóval vannak felszerelve. A panzió wellness részlegében az alábbi szolgáltatások állnak a vendégek rendelkezésére: finn szauna, infrakabin. A panzió közelében található Igali-Gyógyfürdő a Dél- Dunántúl egyik legrégebben működő fürdője, csodálatos gyógyhatással rendelkező termálvize a "természet kincse". A fürdőben jelenleg 13 medence található melyek közül a gyermek- illetve a termál medencék majdnem mindegyike különféle élményelemekkel van felszerelve, ezzel téve teljessé a fürdőzők kikapcsolódását. A panzió udvarán található szabadtéri, fedhető medence ebből a termálvízből táplálkozik. A fedett medencének köszönhetően télen-nyáron is a vendégek rendelkezésére áll.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    • Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:
    A panzió családias étterme, két hangulatosan berendezett belső teremből áll, emellett pedig rendelkezik egy nagy méretű külső terasszal is, ahol jó idő esetén szintén lehetőség nyílik az étkezések lebonyolítására vagy akár kötetlen baráti beszélgetésekre. Az étterem büféreggelivel és büféasztalos vacsorával várja vendégeit, befogadóképessége 80 fő. A félpanziós ellátás büféreggelit és büfévacsorát (20 fő feletti létszám esetén) tartalmaz. A reggeli időpontja: 7:30 - 9:30. A vacsora időpontja: 18:00 - 20:00. A levesbüfé időpontja: 12:00 -14:00. A szállóvendégeken kívül természetesen várják azon külsős vendégeket is, akik szívesen kipróbálnák a panzió büfé- vagy a'la carte kínálatát. A panzióban található drinkbár széles italválasztékkal és kávékülönlegességekkel áll a vendégek rendelkezésére.
    Idegenforgalmi adó: 300 Ft/személy/éjszaka
    Legkorábbi érkezés időpontja: 14:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00

    Elérhetőség

    Thermal Panzió Igal a térképen
    7275 Igal, Rákóczi tér 25/A
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Panzió - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Panzió három csillagos
    NTAK azonosító: PA19001038

Az alábbi csomagokat ajánljuk

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Kétágyas szoba
Thermal Panzió Igal IgalThermal Panzió Igal IgalThermal Panzió Igal Igal
+2 kép
JELLEMZŐK
14 m2
Kilátás: utcára vagy udvarra
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
vagy
2 egyszemélyes
KÉNYELEM
légkondicionált
Bezár
Kétágyas pótágyazható szoba
Thermal Panzió Igal Igal
JELLEMZŐK
14 m2
ÁGYTÍPUSOK
2 egyszemélyes
vagy
1 kétszemélyes
KÉNYELEM
légkondicionált
Bezár
Családi szoba
Thermal Panzió Igal IgalThermal Panzió Igal IgalThermal Panzió Igal Igal
+2 kép
JELLEMZŐK
30 m2
ÁGYTÍPUSOK
4 egyszemélyes
KÉNYELEM
légkondicionált