Park Hotel Gyula, Gyula

Valentin-napi csomagajánlatokValentin-napi csomagajánlatokAkciós wellness szilveszterreSzilveszteri akciós ajánlatAkciós szállás szilveszterreWellness akciók szilveszterreSzilveszteri akcióAkciós csomagajánlat szilveszterreAkciós ajánlat szilveszterreWellness szilveszterreAkciós ajánlatok Valentin-napraAjánlatok Valentin-napraCsomagajánlat Valentin-napraWellness ajánlatok Valentin-napraWellness ajánlatok Valentin-napraAkciós Valentin-napi wellnessWellness szállodák Valentin-napraKedvezményes ajánlatok Valentin-napraSzállodák Valentin-napraValentin-napi akciós csomagKedvezményes ajánlatok Valentin-napraValentin-napi akciós ajánlatokAkciós szállás Valentin-napraAkciós Valentin-napi wellnessAkciós csomagajánlatok Valentin-napraValentin-napi akciós ajánlatCsomagajánlatok Valentin-napra

Tavaszi szünet (min. 2 éj)

Egy régi csomagajánlatot talált meg, ami már nem érvényes. A szálláshely aktuális csomagjainak megtekintéséhez kattintson ide!
  • Park Hotel Gyula bemutatása
    A festői környezetben elhelyezkedő, teljesen felújított Park Hotel Gyula csupán tíz méterre van a Várfürdőtől, amely híres hideg-, és meleg gyógyvizes medencéiről. A fürdő vizének magas ásványianyag-tartalma jótékonyan hat az ízületi és reumás bántalmakra egyaránt. A szálloda mögötti Csigakertre nyíló panoráma pedig gyönyörű látványt nyújt az ablakon kitekintők számára.
    A szálloda mögötti Csigakertre nyíló panoráma pedig gyönyörű látványt nyújt az ablakon kitekintők számára. A Park Hotel 56 szobával rendelkezik, melyek a különböző igényeknek megfelelően külön ágyasak, franciaágyasak, illetve egyágyasak. Felújításakor figyelmet fordítottak a nagycsaládos vendégek pihenésére, ezért családi szobákat alakítottak ki: az összenyitható szobák két külön bejárattal rendelkeznek, így 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmasak. Minden szobában megtalálható a 80 centiméter képátmérőjű LED tv, hűtőszekrény és a fürdőszoba. Az értéktárgyak elhelyezése a szállodai széf használatával megoldható. Egyes szobák pótágyazhatók. A különtermek és a terasz helyszínül szolgálhat nagy létszámú esküvők, fogadások vagy egyéb rendezvények számára. Jól képzett szakemberek professzionális munkája segíti elő a különböző rendezvények, tréningek, meetingek sikeres lebonyolítását. A rendezvények résztvevői számára ruhatár áll rendelkezésre. A hotel vendégei nyáron korlátlanul használhatják a hideg vizes kültéri medencét. Ingyenes a WiFi használata a szálloda egész területén.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:
    A svédasztalos kínálatból mindenki ízlésének megfelelően válogathat, kezdve a magyaros ízektől, a nemzetközi konyha specialitásain keresztül. A Park étterem két külön teremből áll, mely 120, illetve 50 fő befogadására alkalmas. Az itallapon hazai borvidékek kiemelkedő minőségű borai, minőségi pezsgők szerepelnek és nem utolsó sorban a megye díjnyertes pálinkái is megtalálhatóak.
    Egyéb információ:
    Gyermekkedvezmény: 0-2 éves korig ingyenes (kiságyon is). 3-13 éves korig 5000 Ft / fő / éjszaka (pótágy nélkül is.) Kistestű állat: 4.000 Ft / éj. A Vendég vállalja érte a felelősséget, hoz neki etető, itató tálat és fekvő helyet.
    Idegenforgalmi adó: 550 Ft/személy/éjszaka
    Legkorábbi érkezés időpontja: 15:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00

    Elérhetőség

    Park Hotel Gyula a térképen
    5700 Gyula, Part utca 15.
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Szálloda minősítés alatt
    NTAK azonosító: SZ19000331

Az alábbi csomagokat ajánljuk

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Standard franciaágyas szoba
Park Hotel Gyula GyulaPark Hotel Gyula GyulaPark Hotel Gyula GyulaPark Hotel Gyula Gyula
+3 kép
JELLEMZŐK
20 m2
Kilátás: Várfürdőre - Élővízcsatornára vagy Csigakertre
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
Bezár
Standard különágyas szoba
Park Hotel Gyula GyulaPark Hotel Gyula GyulaPark Hotel Gyula GyulaPark Hotel Gyula Gyula
+3 kép
JELLEMZŐK
20 m2
Kilátás: Várfürdőre - Élővízcsatornára vagy Csigakertre
ÁGYTÍPUSOK
2 egyszemélyes