Kolping Holiday Resort, Alsópáhok

Szállodák szilveszterreSzállodák szilveszterreAkciós szilveszteri wellnessSzilveszteri akciós csomagokCsomagajánlat szilveszterreSzilveszteri wellnessAkciós szállás szilveszterreSzilveszteri akciós ajánlatAkciós szilveszteri wellnessSzilveszteri akciós ajánlatCsomagajánlat szilveszterreAjánlat szilveszterreAkciós wellness szilveszterkorSzilveszteri akciós csomagAkciós csomagajánlat szilveszterreWellness akciók szilveszterreSzilveszteri wellness akcióSzilveszteri wellness csomagWellness akció szilveszterreKedvezményes szállás szilveszterreSzilveszteri akciós csomagokSzilveszteri akciókSzilveszteri ajánlatAkciós szállás szilveszterreWellness ajánlatok szilveszterreSzilveszteri wellness utazásSzilveszteri akciós csomagKedvezményes ajánlat szilveszterreSzilveszterSzilveszteri wellness akcióSzállás szilveszterreSzállodák szilveszterreSzilveszteri csomagajánlatCsomagajánlat szilveszterreSzilveszteri csomagajánlatokSzilveszteri wellness akcióKedvezményes szállás szilveszterreWellness csomagok szilveszterreSzilveszteri wellness utazás

November 1. (min. 2 éj)

  • Szabad időpontok
    2024. október
    H K SZ CS P SZ V
    1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31
    2024. november
    H K SZ CS P SZ V
    1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30
    van szabad hely
    a csomag nem érvényes
    ez az éjszaka teltházas


  • Kolping Holiday Resort bemutatása
    A Kolping Hotel Spa & Family Resort Hévíz és a Balaton szomszédságában fekszik Alsópáhokon. A 450 férőhelyes szálloda 1996 óta az ország első családbarát szállodájaként lett ismert és elismert, ugyanis különleges családi lakosztályokkal és bababarát kiegészítők várják a vendégeket. A szálloda területén található 12 önálló Apartmanház. Az apartmanházak nagy vagy többgenerációs családoknak és baráti társaságoknak is ideálisak, hiszen négycsillagos szállodánk valamennyi szolgáltatását szinte egy saját nyaralóból élvezhetik. A 82 m2-es lakóterületű házakat teljesen felújítottuk, így már valamennyiben modern környezet biztosítja a maximális kényelmet a pihenéshez. A klimatizált házakban teljesen felszerelt lakókonyha és 2 fürdőszoba mellett 3 hálószoba található, amik közül egyet kifejezetten a gyerekeknek rendeztünk be. A három szobában összesen 8 ágy van, de igény esetén természetesen további pótágy és kiságy elhelyezésére is van lehetőség. Szintenként külön fürdőszoba van a házban. A földszinten külön helyiségben, az emeleten a fürdőszobában található a WC.
    A Kolping Hotel Spa & Family Resort területén található 12 önálló Apartmanház. Az apartmanházak nagy vagy többgenerációs családoknak és baráti társaságoknak is ideálisak, hiszen a négycsillagos szálloda valamennyi szolgáltatását szinte egy saját nyaralóból élvezhetik. A 82 m2-es lakóterületű házakat teljesen felújították, így már valamennyiben modern környezet biztosítja a maximális kényelmet a pihenéshez. A klimatizált házakban teljesen felszerelt lakókonyha és 2 fürdőszoba mellett 3 hálószoba található, amik közül egyet kifejezetten a gyerekeknek rendeztek be. Három szobában összesen 8 ágy van, de igény esetén természetesen további pótágy és kiságy elhelyezésére is van lehetőség. Szintenként külön fürdőszoba van a házban. A földszinten külön helyiségben, az emeleten a fürdőszobában található a WC. A szálloda a kikapcsolódásról is gondoskodik a gyerekek és a felnőttek részére egyaránt. A szabadban tekerős gokart, kalandjátszótér, kötélpálya és trambulin várja a kicsiket, melyeket Bobóország játékbirodalma és az élményfürdő izgalmas programokkal egészít ki. Miközben a gyerekek játszanak, a (nagy)szülők is kikapcsolódhatnak a gyógy- és kényeztető szolgáltatások igénybevételével, vagy a csendes fürdőben kínált fény- és hangterápiával. A szálloda alkalmas családi ünnepek, céges rendezvények, csapatépítések lebonyolítására is.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    • Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:
    A szálloda éttermének svédasztalos reggeli és vacsora kínálatát a sok éves tapasztalat alapján állítják össze, hogy a család minden tagja megtalálja a kedvére való ételeket. Lehetőség szerint szezonális zöldségekből, gyümölcsökből főznek, és amit csak tudnak, közvetlenül a hazai termelőktől szereznek be. Az étterem bababarát, kérhető etetőszék vagy ülésmagasító; a kicsit nagyobb gyerekek külön büfépultról már maguk választhatják ki kedvenceiket, valamint a hozzá illő színes tányérokat és evőeszközöket. Bababüféről az üveges bébiételek és pépek mellett helyben készített püré is kérhető, amit a szálloda szakácsai ellenőrzött gazdálkodásból származó, bio zöldségekből, frissen készítenek. Gyerekbarát ala carte éttermük az étlap kínálata mellett kedvezményes napi menüvel várja a vendégeket. A kicsit nagyobbak saját gyerekétlapról is rendelhetnek, a várakozás idejére pedig színezőt készítenek az asztalra. Ha épp csak az étkezés idejére szeretnék megszakítani a pancsolást, uszodai önkiszolgáló éttermük egy kiváló fürdőköpenyes megoldás. A Bobo Café & Bar kávézó tökéletes választás egy kis felnőtt feltöltődésre, mégpedig a Bobóországban játszó gyerekek közelében. Sportrajongóknak is ajánlják figyelmébe, fontos sporteseményekkor ugyanis a közös szurkolásoknak is ez a fő helyszíne.
    Idegenforgalmi adó: 520 Ft/személy/éjszaka
    Legkorábbi érkezés időpontja: 16:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00

    Elérhetőség

    Kolping Holiday Resort a térképen
    8394 Alsópáhok, Fő u. 120.
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Magánszálláshely / Apartman
    NTAK azonosító: SZ19000160

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Apartmanház
Kolping Holiday Resort AlsópáhokKolping Holiday Resort AlsópáhokKolping Holiday Resort AlsópáhokKolping Holiday Resort Alsópáhok
+3 kép
JELLEMZŐK
82 m2
Kilátás: parkra
ÁGYTÍPUSOK
4 egyszemélyes és 2 kétszemélyes