Gálosfa Vendégház, Gálosfa

Ajánlat szilveszterreAjánlat szilveszterreSzállás szilveszterreAjánlat szilveszterreKedvezményes ajánlatok szilveszterreWellness csomagok szilveszterreWellness csomagok szilveszterreSzilveszteri wellness utazásWellness akciók szilveszterreKedvezményes ajánlat szilveszterreAkciós szilveszteri wellnessAkciós szilveszteri wellnessSzilveszteri csomagajánlatAkciós csomagajánlatok szilveszterreSzállodák szilveszterreSzilveszteri ajánlatokAkciós ajánlatok szilveszterreSzilveszteri csomagajánlatokWellness szállodák szilveszterreSzilveszteri akciós csomagSzilveszteri wellness csomagSzilveszteri wellness utazásWellness csomagok szilveszterre

Nyári hétköznapok (min. 3 éj) - Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Egy régi csomagajánlatot talált meg, ami már nem érvényes. A szálláshely aktuális csomagjainak megtekintéséhez kattintson ide!
  • Gálosfa Vendégház bemutatása
    Gálosfa Kaposvártól 22 km-re délre, a Zselici dombság szívében helyezkedik el Hajmás és Bőszénfa között. Története egészen az 1500-as évekig nyúlik vissza, az 1900-as évek elején került a Festetics család birtokába és építtette kastéllyá a XVIII. században. A vendégház és a domboldalra épült Borospince került felújításra, ideális pihenést biztosítva ezzel vendégeknek. Gálosfán egyaránt megtalálják a kikapcsolódni vágyók aktív (focipálya és egyéb labdás játékok, kerékpár bérlés, gyermek játszótér, vadászat, horgászat) és passzív pihenés (jakuzzi, grillezés, kemencés ételek készítése, bográcsozás,) mindkettő formáját. A település két nagyobb kiterjedésű helyi védelem alatt álló természeti területet tudhat magáénak. Az 1977-ben levédett Csepegő-kő forrás és környezete 159 ha-on helyezkedik el. A védett területet erdő borítja mozaikosan beékelődött nagy kiterjedésű gyepterületekkel. A forrás és környéke igen értékes élőhely sok védett növénnyel. A település központjában a műemléki templom kertjét ölelve helyezkedik el a faóriások árnyékában a Közpark. A településen áthalad a Dél-Dunántúl Kéktúra útvonal, mely kiváló lehetőséget nyújt a természetbe vágyóknak.
    A vendégház 21 kényelmes 2 ágyas szobával és két családi szobával várja vendégeit Gálosfa településen. Amennyiben autóval érkezik, őrzött, ingyenes parkoló áll rendelkezésére, továbbá kisállat elhelyezése is megengedett felár ellenében. A gyerekeknek szabadtéri és beltéri játszó helyiséget alakítottak ki. A szobák saját fürdőszobával (hajszárítóval), LCD TV-vel, fegyver szekrénnyel, minibárral és légkondícionálóval felszereltek.

    Szolgáltatások

    Internet:
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
    • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
    SZÉP kártya elfogadás:
    • OTP SZÉP kártya
    • K&H SZÉP kártya
    • MBH SZÉP kártya
    Étkezés:
    A szálláshely minden nap bőséges büféreggelivel várja Önt, amit a feltüntetett szobaárak már tartalmaznak. A foglaláskor lehetősége lesz félpanziót is választani. 150 méterre fekszik a legközelebbi élelmiszerbolt. A helyszínen van bográcsozási és szalonnasütési lehetőség.
    Legkorábbi érkezés időpontja: 14:00
    Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00

    Elérhetőség

    Gálosfa Vendégház a térképen
    7473 Gálosfa, Zöldfa utca 20.
    Szobafoglalás: (+36-1) 457-8450
    Szálláshely jellege: Magánszálláshely / Vendégház
    NTAK azonosító: PA20010707

Az alábbi csomagokat ajánljuk

Információ: +36 1 2253384

Szerzői jog © 2004-2024 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.




Bezár
Kétágyas szoba
Gálosfa Vendégház GálosfaGálosfa Vendégház GálosfaGálosfa Vendégház Gálosfa
+2 kép
JELLEMZŐK
20 m2
ÁGYTÍPUSOK
2 egyszemélyes
Bezár
Franciaágyas szoba
Gálosfa Vendégház GálosfaGálosfa Vendégház GálosfaGálosfa Vendégház Gálosfa
+2 kép
JELLEMZŐK
18 m2
ÁGYTÍPUSOK
1 kétszemélyes
Bezár
Klasszik családi szoba
Gálosfa Vendégház GálosfaGálosfa Vendégház GálosfaGálosfa Vendégház GálosfaGálosfa Vendégház Gálosfa
+3 kép
JELLEMZŐK
36 m2
Kilátás: udvarra
ÁGYTÍPUSOK
2 kétszemélyes
Bezár
Akadálymentesített szoba
Gálosfa Vendégház GálosfaGálosfa Vendégház GálosfaGálosfa Vendégház Gálosfa
+2 kép
JELLEMZŐK
18 m2
Kilátás: udvarra
ÁGYTÍPUSOK
1 egyszemélyes